VMA Nordic søger en erfaren og full stack PHP udvikler til vores team hurtigst muligt.

Brænder du for de nyeste teknologier og har du også et crush på Augmented Reality, Virtual Reality og Mixed Reality? Så send os straks din ansøgning. Vi ansætter indenfor de næste 2-3 uger.

Hos VMA Nordic vil du fra dag 1 blive mødt med spændende opgaver og ansvar. Du vil kunne arbejde selvstændigt og præge din opgaver med din ekspertise, som kommer kunderne til gode. Du vil afhængig af opgaven, samarbejde tæt med os andre, eller selv udgør den primær drivkraft i udviklingsarbejdet. Du er en ekspert indenfor dit felt, som vi er stolte af at kunne udvide VMA Nordic med.

Din arbejdsopgaver

Din primære arbejdsopgaver vil bestå i at specialudvikle backends til håndtering af data til mobile apps.

Vi regner med, at du

  • Er knivskarp PHP udvikler og betragter PHP som dit primære programmeringssprog
  • Er erfaren i MySQL og grundlæggende databasedesign
  • Har stor erfaring med specialudvikling i diverse frameworks og gerne også CMS’er
  • Er dygtig til HTML5, CSS og JavaScript
  • Har erfaring med JavaScript frameworks, fx AngularJS
  • Benytter dig af et build system, fx Gulp
  • Har kendskab til version kontrol (Git)
  • Elsker at skrive god kode og anser dig selv for at være dygtig.
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab og har arbejdet med AR og VR løsninger tidligere.
  • Det er en fordel, hvis du også har kendskab til udvikling af iOS og Android Apps.

Vi tilbyder god løn og et hyggeligt og uformelt arbejdssted med gode transportmuligheder (12 min. Fra Herlev St. og Skovlunde St.) derudover kører der busser hvert 10 min. Fra hovedgaden. Hos os vil du kunne være med til at præge de opgaver du arbejder med og være med til, at udvikle nogle af de mest innovative løsninger for kunder verden over.

Ansøg nu

Lyder det som noget for dig, så send os en ansøgning og et CV på hello@vma-nordic.com og fortæl lidt om hvem du er, og hvad du tidligere har beskæftiget dig med samt eksempler på noget af dit tidligere arbejde.

Om VMA Nordic

VMA Nordic er en ung og innovativ virksomhed. Vi arbejder med udvikling af Virtual Reality, Mixed Reality og Augmented Reality løsninger for vores kunder verden over. Det kan være alt fra en mindre AR app til et større VR Animation eller spil.

Vi elsker nytænkning, kreativitet og at gøre en forskel for vores kunder. Vores navn repræsenterer den skandinaviske tilgang til design, kvalitet og brugervenlighed og dette prøver vi gang på gang, at vise til vores kunder.

We are a creative VR and AR agency that develops innovative, user-friendly and immersive VR and AR experiences for our customers.

We love new challenges and motivated by setting new standards for what is possible in VR and AR.

Our offices

 

Head Quarter
Smedeholm 13B, 1 TH
2730 Herlev, DK

Jutland
Lysholt Allé 10
7100 Vejle, DK

Contact us