VMA Nordic søger en freelance sælger til vores team hurtigst muligt.

Brænder du for de nyeste teknologier og har du også et crush på Augmented Reality og Virtual Reality? Så send os straks din ansøgning.

Hos VMA Nordic vil du fra dag 1 blive mødt med spændende opgaver og ansvar. Du vil kunne arbejde selvstændigt og præge din opgaver med din ekspertise, som kommer kunderne til gode. Du vil afhængig af opgaven, samarbejde tæt med os andre, eller selv udgør den primær drivkraft i udviklingsarbejdet. Du er en ekspert indenfor dit felt, som vi er stolte af at kunne udvide VMA Nordic med.

Din arbejdsopgaver

Din primære arbejdsopgaver vil bestå i at kontakte potentielle kunder og tilbyde dem AR og VR løsninger.

Typisk vil du få en liste med kontaktpersoner og virksomheder, som du skal kontakte og etablere et møde. Til selve mødet vil der også være en konsulent og AR & VR ekspert fra VMA Nordic til stede for at præsentere en mulig case til kunden. Din opgave vil være at sælge løsningen til kunden.

Vi regner med, at du

  • Har arbejdet med salg af digitale løsninger før
  • Har en bred og solid erfaring med B2B salg og kan fremvise tydelige resultater
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab og har arbejdet med AR og VR løsninger tidligere.

Vi tilbyder god provision og et hyggeligt og uformelt arbejdssted med gode transportmuligheder (12 min. Fra Herlev St. og Skovlunde St.) derudover kører der busser hvert 10 min. Fra hovedgaden.

Du er som sælger ikke pålagt at arbejde fra kontoret.

Ansøg nu

Lyder det som noget for dig, så send os en ansøgning og et CV på hello@vma-nordic.com og fortæl lidt om hvem du er, og hvad du tidligere har beskæftiget dig med samt eksempler på noget af dit tidligere arbejde.

Om VMA Nordic

VMA Nordic er en ung og innovativ virksomhed. Vi arbejder med udvikling af Virtual Reality, Mixed Reality og Augmented Reality løsninger for vores kunder verden over. Det kan være alt fra en mindre AR app til et større VR Animation eller spil.

Vi elsker nytænkning, kreativitet og at gøre en forskel for vores kunder. Vores navn repræsenterer den skandinaviske tilgang til design, kvalitet og brugervenlighed og dette prøver vi gang på gang, at vise til vores kunder.

We are a creative VR and AR agency that develops innovative, user-friendly and immersive VR and AR experiences for our customers.

We love new challenges and motivated by setting new standards for what is possible in VR and AR.

Our offices

 

Head Quarter
Smedeholm 13B, 1 TH
2730 Herlev, DK

Jutland
Lysholt Allé 10
7100 Vejle, DK

Contact us